Vi på klinikken

Tveit Dyreklinikk er en moderne smådyr praksis som tilbyr personlig behandling av din firbeinte venn med det beste innen kompetanse og avansert utstyr. Klinikken finner du på Dønnestad I Tveit. Ca 5 km fra Hamresanden og kjevik flyplass, og 18 km fra Kristiansand sentrum.

Julia Ryen

Julia Ryen

GP cert Small animal surgery - Veterinær og Gründer

Våren 2006 åpnet jeg Tveit Dyreklinikk. Jeg åpnet med et ønske om å være en dyrelege for alle, og som alltid først og fremst tenker på dyrets ve og vel. Nå 10 år etter så er denne visjonen fremdeles like viktig for meg. Jeg ønsker alltid det beste for dyret, og vil alltid være ærlig på hva jeg mener er den beste behandlingsformen for nettopp ditt dyr. Jeg fullførte min veterinær utdannelse ved den anerkjente skolen – The Royal Edinburgh school of Veterinary medicine and surgery – i 2004. Før dette studerte jeg Biologi ved University of Hawaii og Colorado State University. Etter endt utdannelse arbeidet jeg som veterinær ved travle St Kilda veterinary clinic i Melbourne, Australia, før jeg da i Mars 2006 åpnet Tveit Dyreklinikk.

Veterinærmedisin som vanlig medisin er et fagfelt som er i kontinuerlig endring og utvikling. Jeg har derfor alltid hatt et stort fokus på videreutdanning. Jeg har nylig fullført en to årig videreutdanning innen kirurgi (ortopedi og bløtvevskirurgi) som har ført til et certificate i smådyrskirurgi. Jeg har også påstartet et fire års forløp med oppdateringer innen medisin.

Hos oss kan jeg garantere at du kan føle deg trygg på at valgene som tas på vegne av dyret ditt er nøye veloverveide valg basert på en solid mengde erfaring, videreutdanning og empati. Ethvert dyr som har lidelser vil vi altid gjøre vårt beste for at dens lidelser blir lindret. Tveit dyreklinikk er en privat eid praksis hvor jeg står som både eier og veterinær. Vi akter å fortsette som en privat praksis til tross for at mange klinikker nå blir kjøpt opp av utenlandske investorer.

Trine Balsev Brandt

Trine Balsev Brandt

Veterinær Assistent

Jeg har hatt min daglige gang på Tveit Dyreklinikk siden Januar 2011. Efter endt utdannelse innen human sosial og sunhet mikro og celle biologi, og et par år i hjemmesykepleien, gikk en gammel jente drøm i oppfyllelse. Pasjonen for dyrene vandt.

Etter 5 år ved Tveit Dyreklinikk i full stilling har jeg nå utstrakt erfaring innen pleie og overvåkning av ditt dyr. Til våren fullfører jeg min utdannelse som veterinær Fysioterapeut på smådyr, en utdannelse jeg har fulgt i Danmark.

Min viktigste jobb ved klinikken å sørge for at ditt dyr er godt tatt vare på. Varme, smertelindring, ro under oppvåkning og forsiktig behandling med bøtter av omsorg er retningslinjer som vi til enhver tid følger.

Privat er jeg gift med Thomas. Sammen har vi tre barn-Katten Fnuller og hunden Vimse.

Kontakt info

Slik kan du nå oss

Dønnestadveien 330
4658 Tveit

+47 400 40 222

post@tveitdyreklinikk.no

Legg igjen en beskjed til oss

14 + 12 =

Åpningstider

Mandag

09:00 - 16:30

Tirsdag

17:00 - 21:00

Onsdag

09:00 - 16:30

Torsdag

Etter avtale

Fredag

09:00 - 16:30

Lørdag & Søndag

Akutt Hjelp - Ring 400 40 222