Vi på klinikken

Tveit Dyreklinikk er en moderne smådyr praksis som tilbyr personlig behandling av din firbeinte venn med det beste innen kompetanse og avansert utstyr. Klinikken finner du på Dønnestad I Tveit. Ca 5 km fra Hamresanden og kjevik flyplass, og 18 km fra Kristiansand sentrum.

Julia Ryen

Julia Ryen

GP cert Small animal surgery - Veterinær og Gründer

Våren 2006 åpnet jeg Tveit Dyreklinikk. Jeg åpnet med et ønske om å være en dyrelege for alle, og som alltid først og fremst tenker på dyrets ve og vel. Nå 10 år etter så er denne visjonen fremdeles like viktig for meg. Jeg ønsker alltid det beste for dyret, og vil alltid være ærlig på hva jeg mener er den beste behandlingsformen for nettopp ditt dyr. Jeg fullførte min veterinær utdannelse ved den anerkjente skolen – The Royal Edinburgh school of Veterinary medicine and surgery – i 2004. Før dette studerte jeg Biologi ved University of Hawaii og Colorado State University. Etter endt utdannelse arbeidet jeg som veterinær ved travle St Kilda veterinary clinic i Melbourne, Australia, før jeg da i Mars 2006 åpnet Tveit Dyreklinikk.

Veterinærmedisin som vanlig medisin er et fagfelt som er i kontinuerlig endring og utvikling. Jeg har derfor alltid hatt et stort fokus på videreutdanning. Jeg har nylig fullført en to årig videreutdanning innen kirurgi (ortopedi og bløtvevskirurgi) som har ført til et certificate i smådyrskirurgi. Jeg har også påstartet et fire års forløp med oppdateringer innen medisin.

Hos oss kan jeg garantere at du kan føle deg trygg på at valgene som tas på vegne av dyret ditt er nøye veloverveide valg basert på en solid mengde erfaring, videreutdanning og empati. Ethvert dyr som har lidelser vil vi altid gjøre vårt beste for at dens lidelser blir lindret. Tveit dyreklinikk er en privat eid praksis hvor jeg står som både eier og veterinær. Vi akter å fortsette som en privat praksis til tross for at mange klinikker nå blir kjøpt opp av utenlandske investorer.

Patrycja Serwin

Patrycja Serwin

Utdannet som veterinærtekniker og innen fysioterapi for hund
Patrycja startet hos oss høsten 2019. Hun har erfaring fra travel smådyrpraksis i sitt hjemland (Polen). Patrycja er genuint opptatt av at dyret ditt skal ha det godt hos oss. 
Hun vil våren 2020 ta inn pasienter som har behov for fysioterapi.

Kontakt info

Slik kan du nå oss

Dønnestadveien 330
4658 Tveit

+47 400 40 222

post@tveitdyreklinikk.no

Legg igjen en beskjed til oss

9 + 3 =

Åpningstider

Mandag

09:00 - 16:30

Tirsdag

17:00 - 21:00

Onsdag

09:00 - 16:30

Torsdag

Etter avtale

Fredag

09:00 - 16:30

Lørdag & Søndag

Akutt Hjelp - Ring 400 40 222

akutthjelp utenfor klinikkens åpningstid kontakt kommunal vakt på tlf 829 97 020